Egyéni vállalkozók adózási kézikönyve 2024

Forrás: Önadózó

Adótippek az átalányadó, a vállalkozói Szja és az új kata alkalmazásához ● Hogyan vegyük ki a pénzt vállalkozásból? ● Adózás- és könyveléstechnikai tudnivalók ● Működési szabályok a vállalkozásban ● Ez egy rendes nyomdai könyv, amelyet automatikusan adunk e-könyv (pdf) formátumban is

Amikor az adózási,  könyvelési feladatokat taglaljuk, valójában arra a kérdésre  keressük a válaszokat, hogy HOGYAN VEGYÜK KI A PÉNZT A VÁLLALKOZÁSBÓL. 

Felvázoljuk az egyéni vállalkozó által választható adózási módokat, és össze is hasonlítjuk ezeket, előnyeikkel hátrányaikkal együtt. 

Ez mellett tételesen ismertetjük, hogy az egyéni vállalkozónak mikor milyen adófizetési kötelezettsége van, azt hogyan kell teljesítenie. Tételesen számba vesszük az egyéni vállalkozót terhelő adóbevallási kötelezettségeket is, a bevallási nyomtatványok, platformok és határidők megjelölésével. 

Kiadványunk tartalmaz az egyéni vállalkozók részére egy adózás- és könyvelés-technikai ismertetőt is.  Bemutatjuk az egyéni vállalkozás alapítás- és működés szabályait is.

Kiadványunk segítséget nyújt az egyéni vállalkozónak ahhoz, hogy kialakítsa és önállóan működtesse saját vállalkozása adózási-ügyviteli rendjét.

Megrendelés és további infók: Cégmenedzselés Webáruház


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Összes termék megtekintése

Vissza az előző oldalra